Snart lanserar vi bostäder i attraktiva Barkarö, Västerås! Området ligger ca. 10 minuter från Västerås stadskärna och kommer att bestå av 33 bostäder i form av kedjehus på 115 kvm i 2 plan. Varje bostad har egen carport.
I Barkarö bor du med närhet till naturen och Mälaren. I närhet till området finner du både förskola och skola med klasserna F-åk.6.

Vill du vara först i kön gör en intresseanmälan redan idag!

Välkommen till BRF Barkarö Äng!

Ort Västerås
Antal bostäder 33
Hustyp Kedjehus – 115 kvm, 5 rok
Planerad säljstart September 2019
Planerad byggstart Q1 2020
Planerad inflyttning Q4 2020 – Q2 2021

Mer information kommer inom kort.

Mer information kommer inom kort.

Teknisk beskrivning

Mer information kommer inom kort.

Rumsbeskrivning

Mer information kommer inom kort.

Prislista

Nästa steg

Har du frågor? Kontakta gärna oss. Intresseanmälan är ej bindande.

Marie Fredriksson

Reg. Fastighetsmäklare

Om Eksjöhus Bostad

En del av framtidens bostadsmarknad

Eksjöhus Bostad planerar och bygger bostadsområden runt om i Sverige. Bostäderna, i form av rad-, par-, och kedjehus, byggs i en av landets modernaste husfabriker och monteras sedan snabbt och effektivt upp på byggplatsen. Vi tar ansvar för hela området och när du flyttar in är både trädgård, altan och hela gaturummet iordningsställt. Det kallar vi problemfritt boende.

Läs mer om Eksjöhus Bostad

Vår kvalitet

Hög standard i alla rum

I över 70 år har vi på Eksjöhus byggt hus och utvecklat smarta boendelösningar. Framför allt har vi träffat tusentals människor och resonerat kring vad som är viktiga beståndsdelar i ett bra hem. Den kunskapen tar vi med oss in i Eksjöhus Bostad och våra bostäder bygger på samma gedigna träkonstruktion och höga krav på materialval som tidigare. Det borgar för att du ska få en bostad av högsta kvalitet om du köper en lägenhet av Eksjöhus Bostad.

Läs mer om vår kvalitet