BRF Carls Park, Uppsala

BRF Carls Park Uppsala

Intresseanmälan pågår

BRF Carls Park, Uppsala

I Rosendal Uppsala finns det något för alla. I området kan du njuta av grönska och natur samtidigt som du bara är ett stenkast från city med nöje och kultur. Här bygger vi 74 ljusa och hemtrevliga bostäder från 1 till 5 rum och kök med väl tilltagna balkonger. I bostadsrättsföreningen Carls Park finner du en grönskande innegård med plats för lek och umgänge samt två gemensamma takterrasser med möjlighet till odling och samvaro.

Det är cykel-och gångavstånd till allt du kan tänkas behöva; skolor och förskolor, fritidsaktiviteter, gym, butiker och restauranger. Carls Park ligger granne med den lummiga parken Carls Hage och i området hittar du två stora naturreservat med grönskande stigar och långa skogspromenader.

I Carls Park är det enkel att leva hållbart. Området kommer bland annat vara utrustat med solceller och energilagring, bil- och cykelpool och cykelverkstad. Husen kommer även byggda med trästomme samt planeras Svanen-märkas då det bidrar till en bra boendemiljö samt liten miljöpåverkan.

Välkommen till Brf Carls Park!

Information kommer.

Information kommer.

Anmäl intresse

Är du intresserad och vill veta mer om bostäderna? Vi kontaktar dig med mer information när du gjort en intresseanmälan.

Ulrika Lööf
Fastighetsmäklare, Riksmäklaren

070-201 43 93

Sisela Rosman
Fastighetsmäklare Riksmäklaren

070-548 08 02