Svärtinge Skogsbacke är ett växande område i natursköna omgivningar med närhet till både Norrköping och Finspång. Här planerar nu Eksjöhus Bostad 31 stilrena radhus med egen terrass och sjöutsikt! Flertalet av bostäderna kommer också ha två stycken bilplatser.

I det vackra natur – och skogslandskapet har du alla förutsättningar att skapa en egen oas för din familj. Njut av närheten till sjön, skogen och naturen.

Ort Norrköping
Antal bostäder 31
Hustyp 115 kvm radhus
Planerad säljstart Januari 2019
Planerad byggstart Q2 2019
Preliminär inflyttning Maj 2020
Priser 2 298 000 – 2 698 000
Månadskostnad 4 948

OMRÅDESKARTA

PLANLÖSNING

Teknisk beskrivning

Mer information kommer.

Rumsbeskrivning

Mer information kommer.

Prislista

Nästa steg

Har du frågor? Kontakta gärna oss. Intresseanmälan är ej bindande.

Om Eksjöhus Bostad

En del av framtidens bostadsmarknad

Eksjöhus Bostad planerar och bygger bostadsområden runt om i Sverige. Bostäderna, i form av rad-, par-, och kedjehus, byggs i en av landets modernaste husfabriker och monteras sedan snabbt och effektivt upp på byggplatsen. Vi tar ansvar för hela området och när du flyttar in är både trädgård, altan och hela gaturummet iordningsställt. Det kallar vi problemfritt boende.

Läs mer om Eksjöhus Bostad

Vår kvalitet

Hög standard i alla rum

I över 70 år har vi på Eksjöhus byggt hus och utvecklat smarta boendelösningar. Framför allt har vi träffat tusentals människor och resonerat kring vad som är viktiga beståndsdelar i ett bra hem. Den kunskapen tar vi med oss in i Eksjöhus Bostad och våra bostäder bygger på samma gedigna träkonstruktion och höga krav på materialval som tidigare. Det borgar för att du ska få en bostad av högsta kvalitet om du köper en lägenhet av Eksjöhus Bostad.

Läs mer om vår kvalitet