Om Eksjöhus Bostad

I över 70 år har vi på Eksjöhus byggt hus och utvecklat smarta boendelösningar. Genom åren har vi skaffat oss stor erfarenhet, stött på och löst många problem och lärt oss att kvalitet alltid lönar sig i längden. Men framför allt har vi träffat tusentals människor och resonerat kring vad som är viktiga beståndsdelar i ett bra hem.

Nu tar vi med oss vår kunskap in i konceptet Eksjöhus Bostad och skapar möjligheter för ett attraktivt och prisvärt boende i bostadsrätter.
Att få flytta in i ett helt nybyggt hus är en speciell känsla och ett bra läge och trevliga omgivningar gör givetvis inte saken sämre. Den största skillnaden jämfört med om du själv skulle bygga ett nytt hus är priset. Eksjöhus Bostad skapar förutsättningar för ett bekvämt, modernt och problemfritt boende till en rimlig kostnad.

Oavsett vilken livssituation du befinner dig i så är Eksjöhus Bostad ett sätt att bo smart, smidigt och bekvämt. Våra områden passar både för dig som söker ett bekvämt boende på ålderns höst, ett attraktivt alternativ när du tycker att villan blivit för stor, eller för dig som är på jakt efter ditt första egenägda boende.

I våra moderna bostäder har vi byggt in all vår samlade kunskap och alla de erfarenheter­ vi har samlat på oss. Vi gillar verkligen resultatet och vi känner oss trygga i att du kommer göra detsamma.

Nyheter