Om oss

Eksjöhus Bostad är ett projektutvecklingsbolag som arbetar nationellt i Sverige med bostadsutveckling av både grupphus och flerbostadshus.

Vår strategiska inriktning sträcker sig från att förvärva fastigheter, utveckla detaljplaner, projektutveckla fram områden och överlämna nyckelfärdiga bostäder till kunden.

Vår vision är att utveckla attraktiva bostadsområden med kvalitativa och hållbara bostäder. Genom att bygga bostäderna industriellt i trä kan arbetet effektiviseras, vara mer hållbart och bostäderna kan produceras på kortare tid. Processen medför också att vi bygger våra bostäder till hög kvalité och under kontrollerade former för att kunna erbjuda både tilltalande och prisvärda boenden. Oavsett vilken livssituation du befinner dig i så är Eksjöhus Bostad ett sätt att bo modernt, tryggt och hållbart.

Inom bolaget och koncernen finns en mångårig erfarenhet av projektutveckling och bostadsbyggnation. Eksjöhus Bostad ingår i koncernen LindholmsGruppen där även Eksjöhus, Eksjöhus Modulbygg och Eksjö Industri ingår.