Säljstart för bostäder i Svedala

Nu börjar försäljningen av 18 lägenheter i det ny området Åkerbruket i Svedala. Här uppförs 240 bostäder i blandade bostadsformer i ett område precis i utkanten av centrala Svedala. Området består av två etapper – i etapp 1 är bostäderna redan inflyttade och klara. BRF Slåtteräng ingår i etapp 2 och där planerar Eksjöhus Bostad 18 lägenheter.

Lägenheterna byggs som kedjehus med putsad fasad som ger en skånsk känsla. I området finns flertalet skolor och under hösten 2018 står Aggarpsskolan färdig och ligger precis i anslutning till BRF Slåtteräng. Det finns också gott om lekplatser, park- och naturområden i Åkerbruket och kommunen kommer även att anlägga en stor park centralt i området.

Från Svedala tar du dig till Malmö med Pågatåg eller buss på under 30 minuter. I kommunen finns ett stort utbud av natursköna miljöer med närhet till både golfbanor, naturupplevelser och badsjöar. Till bokskogen i Torup tar du dig med bil på fem minuter. Här finns också Torups slott, promenadstigar och motionsspår.

Läs mer om projektet

Nyheter