I attraktiva Norra Borstahusen har vi glädjen att utveckla ett koncept med unika och designade bostäder på ett plan med egen trädgård. För området har arkitekt Pontus Möller skapat ett unikt boende med en stark karaktär där äkta material används med fasader av tegel och obehandlat trä.

Området består av 24 bostäder i form av parhus och är beläget precis intill Landskrona golfbana. I Borstahusen erbjuds ni en unik boendemiljö med stranden och havet bara ett stenkast bort.

Vill du vara först i kön gör en intresseanmälan redan idag!

 

Välkommen till Norra Borstahusen!

Ort Borstahusen i Landskrona
Antal bostäder 24
Hustyp Radhus, 78 – 98 kvm, 3 – 4 rok
Säljstart Q1 2020
Planerad byggstart Q3 2020
Planerad inflyttning Q4 2021

Teknisk beskrivning

Mer information presenteras inom kort.

Rumsbeskrivning

Mer information presenteras inom kort.

Prislista

Nästa steg

Har du frågor? Kontakta gärna oss. Intresseanmälan är ej bindande.

Om Eksjöhus Bostad

En del av framtidens bostadsmarknad

Eksjöhus Bostad planerar och bygger bostadsområden runt om i Sverige. Bostäderna, i form av rad-, par-, och kedjehus, byggs i en av landets modernaste husfabriker och monteras sedan snabbt och effektivt upp på byggplatsen. Vi tar ansvar för hela området och när du flyttar in är både trädgård, altan och hela gaturummet iordningsställt. Det kallar vi problemfritt boende.

Läs mer om Eksjöhus Bostad

Vår kvalitet

Hög standard i alla rum

I över 70 år har vi på Eksjöhus byggt hus och utvecklat smarta boendelösningar. Framför allt har vi träffat tusentals människor och resonerat kring vad som är viktiga beståndsdelar i ett bra hem. Den kunskapen tar vi med oss in i Eksjöhus Bostad och våra bostäder bygger på samma gedigna träkonstruktion och höga krav på materialval som tidigare. Det borgar för att du ska få en bostad av högsta kvalitet om du köper en lägenhet av Eksjöhus Bostad.

Läs mer om vår kvalitet