I attraktiva och citynära Torparängen i Växjö planerar Eksjöhus Bostad och Arketyphus ett område med modernt designade bostäder. Läget är oslagbart med närhet till Södra Bergundasjön och centrala Växjö! Söker du ett modernt och designat boende och vill få tid över till annat har vi bostaden för dig!

Området består av 32 lägenheter, med etagelägenheter på 102 kvm och mindre marklägenheter på 51 kvm. Samtliga lägenheter har inglasad balkong vid entrén. Etagelägenheterna är utrustade med 4 balkonger där översta balkongen väter i perfekt söderläge.

Vill du vara först i kön gör en intresseanmälan redan idag!

Välkommen till BRF Torparlyckan!

Ort Växjö
Antal lägenheter 32
Planerad säljstart Sept/okt 2019
Planerad byggstart Q2 2020
Planerad inflyttning Q2-Q3 2021

Mer information presenteras inom kort.

Mer information presenteras inom kort.

Teknisk beskrivning

Mer information presenteras inom kort.

Rumsbeskrivning

Mer information presenteras inom kort.

Prislista

Nästa steg

Har du frågor? Kontakta gärna oss. Intresseanmälan är ej bindande.

Om Eksjöhus Bostad

En del av framtidens bostadsmarknad

Eksjöhus Bostad planerar och bygger bostadsområden runt om i Sverige. Bostäderna, i form av rad-, par-, och kedjehus, byggs i en av landets modernaste husfabriker och monteras sedan snabbt och effektivt upp på byggplatsen. Vi tar ansvar för hela området och när du flyttar in är både trädgård, altan och hela gaturummet iordningsställt. Det kallar vi problemfritt boende.

Läs mer om Eksjöhus Bostad

Vår kvalitet

Hög standard i alla rum

I över 70 år har vi på Eksjöhus byggt hus och utvecklat smarta boendelösningar. Framför allt har vi träffat tusentals människor och resonerat kring vad som är viktiga beståndsdelar i ett bra hem. Den kunskapen tar vi med oss in i Eksjöhus Bostad och våra bostäder bygger på samma gedigna träkonstruktion och höga krav på materialval som tidigare. Det borgar för att du ska få en bostad av högsta kvalitet om du köper en lägenhet av Eksjöhus Bostad.

Läs mer om vår kvalitet